Pyetje Pergjigje

Pyetja:
kam ber nje gabim ne kas,kam ber 1 shum me te madhe nga cesht.dua qe ta fshi,se as ne tvsh se kam hedh.cfar procedure duhet te ndjek???

Shtuar: Nentor 25, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:

Poste private, kliko pe ta pareShtuar: Tetor 27, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:

Poste private, kliko pe ta pareShtuar: Tetor 27, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:

Poste private, kliko pe ta pareShtuar: Shtator 29, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:

Poste private, kliko pe ta parePergjigja e Admin: Shtypni butonin FUNKS dhe me pas me shigjete uluni dhe zgjidhni opsionin GPRS dhe me pas shtypni TOTAL. Kasa do tentoje te beje transmetimet e deshtuara. Nese i ben me sukses do kthehet ne gjendje pune normale.


Shtuar: Shtator 14, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:
a mund ta nxerr edhe nji here totalin ditor????????

Pergjigja e Admin: Po, mund te nxirrni kopje te cdo kuponi qe leshon kasa. Ne varesi te modelit edhe komandat jane te ndryshme.


Shtuar: Gusht 28, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:
Pershendetje

Kisha nje problem,qe kerkon nje sqarim nqs eshte e mundur.........Nqs une e mbyll kasen rregullisht nga data 1 ne daten 5,per cdo dite,dmth 5 kupona,dhe pres vetem nje fature TVSH duke specifikuar (shitje e lire me kase fiskale nga data 1 deri me 5)dhe vlerat perkatese+tvsh e tyre dhe ne fund totalin e Tvsh??????persa i perket kuponave ato besoj jane ne rregull.por te librat e shitjes duhet te dal vetem nje fature,permbledhesja,e ketu nuk jam i qarte............nqs ka penalitet???

Respekte

Pergjigja e Admin: Ju lutemi te interesoheni prane tatimeve apo ekonomistit tuaj per detajet e deklarimeve.


Shtuar: Gusht 6, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:
kam nje supercash ne perdorim per me se 7 muajsh dhe sonte doja te beja mbylljen ditore si zakonisht (400 subtotal/200 subtotal) dhe me jep gabim 114. eshte ndonje gje e vogel qe mund ta bej vet, apo duhet tja coj teknikut?

Pergjigja e Admin: Shpesh eshte nje problem i vogel qe ta zgjidh tekniku per pak minuta. Drejtohuni prane pikes ku e keni blere Ju lutemi.


Shtuar: Korrik 30, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Pyetja:
A mund ta perdor kasen supercashs si printer ?

Pergjigja e Admin: Po, SC mund te perdoret si printer. Na dergoni nje e-mail me detajet tuaja dhe programin financiar qe perdorni.


Shtuar: Korrik 30, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP


Pyetja:
tek supercashs,a mund te korrigjohet ora

Pergjigja e Admin: Ora mund te ndryshohet me nje ore para ose me nje ore mbrapa.
Komandat jane 200 subtotal 203 subtotal 1 subtotal per nje ore para.
Dhe 200 subtotal 203 subtotal 2 subtotal per nje ore mbrapa.


Shtuar: Korrik 25, 2011
Fshij kete hyrje Pergjigju hyrjes Shiko IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Fillim ‹ Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tjeter › Fundit »